westAktuelt

Juss for virksomheter under press

30. juni, 2021 av Stieglers faggruppe for næringsliv

Eurojuris Informerer nr. 1 2021 er et hefte som inneholder artikler for virksomheter som opplever press. 

Pandemien har satt mange virksomheter på prøve og de fleste har vært berørt i en eller annen form. Det har vært usikkerhet om pandemiens varighet, omfang og hvordan økonomien og samfunnet vil bli påvirket i tiden etter pandemien. Mange virksomheter har opplevd at strategiske planer har blitt satt på hold eller lagt bort, og virksomheter har blitt nødt til å finne nye kortsiktige løsninger. Likviditetsutfordringer, kostnadsreduksjoner, kompensasjonsordninger og et endret marked har vært tema for de fleste virksomheter. 

I tiden som kommer etter pandemien vil det skje en gradvis normalisering, men mye vil være endret, og en del virksomheter må omstille seg og søke nye løsninger og markeder. 

I Eurojuris Informerer nr. 1 2021 kan du lese om følgende temaer: 

  • Tips til virksomheter som sliter, og til deg som ikke får betaling
  • Ny rekonstruksjonslov – hjelper den flere enn Norwegian?
  • Omorganisering – et alternativ i urolige tider
  • Hvordan gå frem ved permittering?
  • Krav til styret i en ny tid

Les Eurojuris Informerer nr 1 2021 her: Juss for virksomheter under press

Stiegler er tilknyttet nettverket Eurojuris Norge, som er en landsdekkende sammenslutning av 17 selvstendige advokatfirmaer. Eurojuris Norge tilrettelegger for faglig og kommersielt samarbeid mellom medlemsfirmaene.

Våre advokater i Stiegler rådgir selskaper i ulike faser og kan bistå både i forhold til omstillingsprosesser,  omstruktureringer og ved strategiske valg.  Ta gjerne kontakt med en av våre advokater for en uforpliktende samtale. 

Relaterte artikler

Spørsmål?